Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (8) Senaste inläggen

00. Bilder 01. Allmänt Skogkattprat 02. Kattungeprat 03. Avel/Genetik/Uppfödning 04. Färger & Mönster 05. Pälsvård 06. Mat & Leksaker 07. Beteendefrågor 08. Skogkattens hälsa 09. Kattungar till salu 10. Väntade/Planerade kullar 12. Omplaceringar 13. Fodervärdar finnes/sökes 14. Rasstandard 17. Utställningar/Resultat 18. Tävlingar och lekar 20. Kattklubbar 26. Regnbågsbron 29. Avelshanar finnes/sökes Topics in english 30. Aktiviteter 31. Om Sajten/Om iFokus 32. Utanför ämnet 33. Kattprylar till salu

Om Norsk Skogkatt iFokus

Norsk Skogkatt i Fokus

Välkommen till Norsk Skogkatt i Fokus, den Norska Skogkattens egna sajt.

Här är det meningen att stolta ägare, uppfödare och/eller utställare av kattrasen Norsk Skogkatt skall kunna samlas och dela med sig av sina erfarenheter. Sajten är givetvis även öppen för dig som inte äger en Norsk Skogkatt men som ändå är intresserad av rasen. Här kan vi gemensamt diskutera rasens historia, nutid och framtid.

Sajtens målsättning är att på bästa sätt stödja dig som ägare/uppfödare/utställare av Norsk Skogkatt samt din/dina katt/katter. Vi önskar också att kunna få ta del av alla de positiva erfarenheterna du har av Norsk Skogkatt. Tillsammans kan vi skapa den ultimata sajten för vår älskade Norska Skogkatt.

För det som skrivs i forumet gäller självklart svenska lagarIfokus skrivregler våra skrivregler och medlemsavtalet samt sunt förnuft och en positiv och trevlig anda. Om du funderar på funktioner i forumet så kan du läsa användarmanualen.

Mitt namn är Therese och jag är ny värd för denna sajt. Jag äger två Norska Skogkatter, och en huskatt. Ni får gärna komma med nya idéer så att vi kan få sajten ännu mer levande! Vi hörs!

Hälsningar Therese

Värd för Norsk Skogkatt i Fokus

Banners som du kan använda om du länkar till oss på din hemsida.

120X60

Värd

Avatar för Therese

Medarbetare

Avatar för Nenujap