01. Allmänt Skogkattprat

Min Gemma

2017-01-25 14:33 #0 av: kara_murray

På nyårsafton hämtade jag den här lilla tjejen, Gemma. Hon är en blyg liten tjej men hon är den som verkligen älskar att leka och busa. Hon är lika förtjust i vippor som Vilhelminna är så de två tycker de är i himmelen när vipporna kommer fram. Hon är den som drar igång allt busande och håller fullständigt fart tills hon somnar i klösträdet.
Hon älskar även hon att mysa ihop med sin syster Dorothea och Vilhelminna. Gemma pratar lite hon med men lite mindre än mina andra 2... och de ser verkligen till att jag är fullt sysselsatt!!!

Anmäl
2017-01-27 13:21 #1 av: burmamys

Oj så spännande! Hon är verkligen fin med ett väldigt personligt uttryck!Kär Hade du planerat för detta länge? Vad var det som fick dig att köpa fler katter?

Anmäl
2017-01-27 18:22 #2 av: kara_murray

Både hon och Dorothea är som du skrev i andra inlägget sköldpaddsfärgade och helsyskon.
Vilhelminna har varit ensamkatt ett tag och det börjades märka att hon var lite uttråkad och behövde extra mycket uppmärksamhet och då jag jobbar heltid så är det tillfällen då man kommer hem sent och är trött men vilhelminna var jättepigg. Så ja det var ett planerat köp. Fast att det blev två kattungar på en gång det var en slump. Men det är inget jag ångrat!! Vilhelminna trivs riktigt bra med sina nya småmonster och är inte lika frustrerad som innan de små kom.

Anmäl
2017-01-27 18:32 #3 av: burmamys

De är superfina!Skrattar Men vänta, har jag missat något allvarligt?Funderar Det har väl inte hänt något med Jamie? Ledsen

Anmäl
2017-01-27 19:27 #4 av: kara_murray

Jamie blev tyvärr jättedålig så jag fick låta honom somna in för ca 10 månader sedan.😢😢😢 Det fanns inget annat alternativ än det. Så därför har vilhelminna varit ensamkatt ett tag.
Men nu har hon äntligen sällskap av två miniorkaner!!!😁😁😁

Anmäl
2017-01-27 21:00 #5 av: burmamys

Oj vad tråkigt! Beklagar verkligen.Gråter Såg inte något om det i Jamies tråd. Förstår att du haft det tufft! Skönt då för både dig och Vilhelminna att ni nu har fått två nya yrväder i huset!Kär

Anmäl
2017-01-31 13:37 #6 av: SFalkbring

Jättetråkigt att höra om JamieGråter Men härligt med två nya små bustroll! De är jättesöta båda två Kär Skönt att de går bra ihop med Villhelmina.

Anmäl
2017-03-05 20:40 #7 av: kara_murray

Tack för fina kommentarer!!!
Gemma växer och växer. Hon har börjat få riktigt tjock päls även om den inte är så lång. Hon är fortfarande lite blyg och söker inte lika mycket kontakt med mig som Dorothea men Gemma är den som först kommer upp i sängen när det är läggdags. Hon är nästan lika matglad som sin syster Dorothea. Hon pratar eller ja kvittrar mest. Hon har en liten flört med grannkatten (han är kastrerad)som hon genast fattade tycke för. Grannkatten tycker att Gemma är en aning jobbig men han är så snäll så han står ut med uppvaktningen.
Gemma är den som leker mest och vildaste av alla 3 och hittar alla möjligheter till att få busa. Hon är nyfiken på allt och talar gärna om när hon inte är nöjd med något.

Anmäl
2017-03-06 08:37 #8 av: SFalkbring

Hon låter som en riktig liten personlighet :) Och charmig teckning i ansiktet!

Anmäl
2017-07-23 13:33 #9 av: kara_murray

Oj... Det var längesedan jag uppdaterade här med.......

Gemma är fortfarande väldigt blyg men låter sig hanteras och kammas och badas(under högljudda protester!!!!!) Och hon älskar att busa runt, att leka med Dorothea och reta Vilhelminna. Hon är inte lika matintresserad som Dorothea men hon äter allt utan protester.

Hon är även den som trots att hon inte vill bli klappad eller myst med så är hon den som gärna sover i sängen med mig!!! Och hon älskar fortfarande vippor precis som Vilhelminna!!! Hon flyger högt när hon jagar dem. Hon har en päls som heter duga, den är inte lång men tät....

Anmäl
2017-07-23 18:15 #10 av: burmamys

Min gissning är att Gemma kommer ta för sig mer och mer när hon blir äldre. Hon har ett underbart personligt uttryck! ❤

Anmäl
2017-08-06 18:40 #11 av: kara_murray

Ja det stämmer nog, de senaste dagarna har hon visat en del egenheter och ett lite tuffare beteende än tidigare. Så det ska bli spännande att se hur hon blir som vuxen!!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.