01. Allmänt Skogkattprat

Min Dorothea

2017-01-25 14:22 #0 av: kara_murray

På nyårsafton hämtade jag den här lilla tjejen!! Dorothea är en mysig pratig liten tjej som kurrar riktigt högt och älskar blötmat av alla slag. Det mysigaste hon vet är att mysa i hög med sin syster Gemma och Vilhelminna. Tillsammans så busar de runt och håller mig fullt sysselsatt för att sedan på kvällen sova med mig i sängen.

Anmäl
2017-01-25 14:39 #1 av: Galenidjur

jättesöt Kär

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl
2017-01-27 13:22 #2 av: burmamys

Jättefin! Roligt att Dorothea och Gemma är sköldpaddsfärgade båda två!Skrattar

Anmäl
2017-03-05 20:20 #3 av: kara_murray

Tack för fina kommentarer!!!
Dorothea växer och växer. Hon är den lite försiktiga tjejen som inte leker lika vilt som Gemma och Vilhelminna utan hon tar det helst lite lugnare. Däremot så är hon ett litet matvrak som verkligen älskar mat, blötmat och kattgodis. Hon är även den som kommer fram till en och vill mysa med en oavsett vad man sysslar med just då. Hon är den som först insåg hur man kommer upp på diskbänken. Dorothea och Vilhelminna har även ett speciellt band så de 2 söker upp varandra flera gånger om dagen för mys eller bara en liten check på varandra.

Anmäl
2017-03-06 08:36 #4 av: SFalkbring

Så söt hon är, och låter jätemysig!

Anmäl
2017-07-23 13:20 #5 av: kara_murray

Oj... Nu var det längesedan jag uppdaterade....

Dorothea är fortfarande ett kolossalt matvrak och drar sig inte för att hoppa upp på diskbänken för mer mat än vad jag serverade.... Hon är också den som alltid vill mysa och vara nära nära... man kan aldrig mysa för mycket.... Hon piper till när hon inte får tillräckligt med uppmärksamhet och hon kan på kvällen om Vilhelminna och Gemma lämnar henne ensam i ett rum stå och skrika tills man hämtar henne och talar om att hon inte är ensam.....Hon är även den som småpratar lite när hon sover...

Hon är inte särskilt blyg bara lite försiktig av sig. Hon och Vilhelminna har fortfarande ett väldigt starkt band mellan sig och de verkligen älskar att vara med varandra.

Jag är väldigt glad att jag tog både Dorothea och Gemma för de är alltid tillsammans förutom när Dorothea umgås med Vilhelminna!!

Anmäl
2017-07-23 18:10 #6 av: burmamys

Vilken härlig personlighet! ❤

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.