18. Tävlingar och lekar

Månadens katt

2016-08-26 18:49 #0 av: Therese

Då det bara var Link som tävlade med en bild på förra tävlingen så får den ligga kvar där. Tar bort datumet så får vi se om någon vill vara med i framtiden :)

Nu tänkte jag att vi istället öppnar upp lite den här gången och bjuder in alla katter,  andra raser och även huskatter såklart till månadens bild med temat Soldyrkan.

Enda regeln - Max två bilder per person.

Vi har fram till den 15/9 på oss att lägga in bilder så passa på nu! Lycka till!

Anmäl
2016-08-26 19:17 #1 av: Vargskogens

Jeg synes ikke det er helt rett at vi åpner opp så andre raser og huskatter alene kan delta i en månedens katt-tävling på norskogkatt-ifokus. Helt ok sammen med en skogkatt på bilde, men ikke alene. Da får vi heller bli flinkere til å legge inn bilder alle sammen, eller pause hele månedens katt.

Folk som kommer hit vil jo først og fremst se skogkatter, og da med t.ex en devon rex som månedens katt, vil det jo bli lite konstigt.

Min mening :)

Anmäl
2016-08-26 21:42 #2 av: Therese

#1 Förstår hur du menar! :) Jag har vart inne på att pausa det innan. Själv tänkte jag detta som en engångsgrej, inte att det ska vara varje gång. Är det fler som inte tycker det är okej tar jag bort tråden :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.