13. Fodervärdar finnes/sökes

Fodervärd sökes till fin kastratpojke i Skåne

2012-09-02 23:33 #0 av: Sagolika

Pga svåra stridigheter i kattflocken och då jag egentligen inte vill skiljas från någon av dem, då jag är så oerhört fäst vid dem, så söker jag ett fodervärdshem till min älskade Snoop Dogg.

Han är ca 3,5 år kastrerad, idmärkt, vaccinerad & hälsotestad. Väldigt social & kelig, men har en tendens att vara för hårdhänt/dominant mot de andra katterna. Ingen avel då han är kastrat & inga utställningar då han ej trivs med det.

Drömmen skulle vara ett snällt & kattvant hem där han får gå ute i en kattsäker (rymningssäker) innätad trädgård eller hundgård (med tak). Gärna någon som är hemma mycket & leker och kelar med honom. Helst nära Helsingborg, så jag kan hälsa på honom.

Om allt fungerar bra & alla parter är överens, så kan jag eventuellt tänka mig att sälja honom längre fram. Han får dock inte säljas vidare eller omplaceras utan mitt samtycke.

Har du eller vet du någon som kan erbjuda honom ett riktigt bra hem, så hör av dig.

Anmäl
2012-09-03 10:42 #1 av: Sagolika

http://www.blocket.se/vi/42426918.htm

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.