10. Väntade/Planerade kullar

vänta första kull i februari

2012-01-10 11:07 #0 av: Torplyktans

Det är ju kanske lite tidigt att skriva (vecka 4 nu), det kan ju hända mycket än... Men jag blev ju så glad att det verka ha tagit sig!

Första kullen i SE*Torplyktans av min söta lilla SE*Gyllenstrålen's Fiona Pappan är Utblickens Naxos båda lite över året och dem blev ju så kära! Det var så fint att se hur snäll dem var mot varandra. Han carmade henne direkt, han är inte så "på" utan började sjunga för henne gick runt lite i rummet utan att tränga henne och hon fräste inte heller utan tittade bara på honum. När jag hämtde henne sen så var dem nog färdig med paarnigen men tvättade varndra etc. så fint! Deras bådas karaktär känns mycket bra ihop, vilka trevliga kattungar det borde bli. Men Skogisarna är ju lite speciell snälla allihop! Jag är ju inte så van än.

Nu är det bara vänta och hålla tummarna!

Andrea

Anmäl
2012-01-10 12:24 #1 av: Annikatt

Grattis, jag håller tummarna för att det har tagit sig och att du kan se fram emot smått i febrauari Glad Jag väntar själv min första kull om cirka en vecka, så otroligt spännande Glad

/Annika

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.