32. Utanför ämnet

NORSK SKOGSKATT FÖRSVUNNEN

2011-11-03 14:13 #0 av: emmilie

Hej

Igår onsdagkväll ( 2 november) försvann Meja vår jourkatt som skulle rastas i koppel men som förargligt slet sig helt plötsligt.

Hon är en jättefin norsk skogskatt med yvig tjock päls. Vi vet inte hur gammal men ca 2 år kanske. Hon är egentligen ganska tam men ute bland främlingar kan hon nog vara extra försiktig.
Vi är jätteoroliga och hör av oss nu till allt och alla! Hon sprang bort vid Sturebys tunnelbana där vi bor. Förhoppningsvis har hon inte tagit sig allt för långt bort.
Snälla hjälp oss att informera om henne!


RING OSS OM NI SER HENNE 0704717432

Anmäl
2011-11-03 14:21 #1 av: Mariadottir

Önskar er all lycka och hoppas verkligen hon kommer hem igen!

Jag vet hur oron är då en av våra katter rymde för oss i fredags, men igår fick vi det tragiska beskedet att hon hade blivit påkörd... Jag hoppas verkligen det går bättre för er!!

*styrke kramar*

Anmäl
2011-11-04 12:19 #2 av: emmilie

Tack för stödet Mariadottir.

 

Fy vilken mardröm, det måste kännas otroligt smärtsamt för er just nu. Kan inte ens tänka mig hur det är. Ta tid och sörj, prata och hedra minnet av er lilla misse så mycket ni kan, det kanske kan hjälpa och ge er lite ljus i mörkret.

Kan tänka mig att hon hade det bästa hem medan hon levde, fullt med kärlek och kunde inte få ett bättre liv än det. Ta åt er och tänk på det!

 

massa kramar!!!

Anmäl
2011-11-04 14:25 #3 av: Mariadottir

Tack själv!

Ja, det var verkligen en mardröm när polisen ringde. Då visste vi ju heller inte säkert om det var våran lilla Strumpa. Det gör ont och tårarna kommer obehindrat precis när som helst. Vi har ju två katter till men tomrummet är ändå stort och det känns så orättvist eftersom hon inte var äldre än ett år.

Hur är det gått för er då? Har ni fått några tips om Meja?

 

Kramar till dig

Anmäl
2011-11-04 15:14 #4 av: emmilie

Har ju satt upp tusen lappar överallt, i brevlådor, parker, anslagstavlor, på bilar...ja allt. Och såklart hört av mig till katthem, polis m.m.

Det var en man som trodde han hade sett henne för 2 tim sen, så han mötte upp mig där hon hade varit. Men sen såg vi två st katter som liknade henne som bodde på en tomt. Och han sa att det var någon utav dem han hade sett. Så det var falskt alarm...

SÅ jäävla trist. Så svårt och veta var man ska leta, har ju gått runt överallt men hon kan ju vara exakt var som helst. Ångrar så mycket att vi gick ut med henne i koppel...hon blev helt plötsligt skiträdd och slets sig ur kopplet på en millisekund. jävla fan!

 

Men lite hopp har vi såklart fortfarande.

 

Jag tror det är bra att ni har era andra missar iaf, trots att det känns tomt såklart utan henne men det hade nog varit värre att inte ha någon kisse alls. Det jobbigaste med att fästa sig så mkt vid en så fin varelse är ju att de kan försvinna ifrån en, precis som människor också. Men all fin tid man haft med dem överväger allt det jobbiga i slutändan!

Anmäl
2011-11-10 12:55 #5 av: Mariadottir

Hur har det gått för er emmilie? Har ni hittat Meja?

Anmäl
2011-11-13 12:39 #6 av: emmilie

Nej tyvärr :( vi letar och letar fortfarande men nu ska vi förmodligen få en kattfälla som vi ska sätta ut. Hoppas på det!

En äldre dam kan ha sett henne på sin tomt, om det var hon så är hon väligt nära iaf.

 

Tack för omtanken! :)

Anmäl
2011-11-16 19:02 #7 av: catnips

Hoppas hon är tillbaka!

Anmäl
2011-11-18 13:18 #8 av: Mariadottir

Tänker på er ska ni veta och hoppas verkligen att hon har kommit/kommer till rätta!

Anmäl
2011-11-24 19:26 #9 av: emmilie

MEJA ÄR NU HITTAD!!!! WOHOOOO

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.