Övriga ämnen.

Månadens katt Oktober!

2013-10-13 20:05 #0 av: Katzuki

Grattis Gabriella och S*Kattbossens Jenna som vann månadens katt. De fick nästan hälften av rösterna!Grattis Gabriella och S*Kattbossens Jenna som vann månadens katt. De fick nästan hälften av rösterna!

Nu när hösten fortfarande har lite ljusa dagar och mysiga kvällar ska vi passa på med dessa trevliga promenader med våra katter och sedan krypa ihop i soffan tillsammans när det blir mörkt.

Anmäl
2013-10-13 23:57 #1 av: OberonsMatte


Stort grattis! Lilla tjejen ser så glad och stolt ut, och vem skulle inte göra det på promenad med en så fin katt!Ler


Anmäl
2013-10-17 20:12 #2 av: OurPrecious

Åhhh vi känner oss så glada & stolta här hemma! Gabriella hälsar att hon älskar sin Lady för hon e den snällaste i hela världen och jag som mamma kan bara hålla med. Lady är hennes smeknamn och hon är en riktig dam. Vi älskar henne över allt & tror att hon framöver kommer ge oss några riktigt fina kullar. Eller vad tror ni? Mvh
//Malin Lundgren stolt ägare till Jenna.

Grattis också, ej att glömma till en fantastisk uppfödare vid namn Katta som entusiastiskt trots många år som skogistok funnits som stöd och fortfarande gör när det är något man undrar. Grattis till att ha fått fram en så fantastisk kull där Jenna var en av godingarna. BRA JOBBAT S*KATTBOSSEN

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.