Annons:
Etikettutställningar
Läst 6108 ggr
WesthKiowas
2006-11-07 01:49

Östkattens utställning

En liten kort rapport från utställning Östkatten höll i Norrköping. En trevlig utställning som jag kan rekommendera varmt.

Östkattens utställning.

Tidigt en morgon packade vi, Maria Berglund (Da Capo´s), Margaretha Andersson (Zolas) och jag Camilla Westh (WesthKiowa´s) in packning och våra 5 katter i min Volvo V40 för att bege oss till Norrköping och Östkattens utställning. Det var trångt men hjärtligt i bilen, vi fick oss en liten flygtur på vägen dit då jag inte uppmärksammade ett fartgupp och Margaretha höll på att tömma sin som tur var nästan urdruckna kaffemugg över sig. Men vi vaknade till ordentligt i alla fall! Glad

Väl framme fick vi en riktigt bra parkeringsplats och inte alls långt att gå till incheckningen. Veterinärinchecket gick väldigt smidigt för klubben hade anlitat massor (kändes det som i alla fall) av veterinärer. Margaretha och Maria knallade igenom glatt men för mig blev det stopp! Herre gud! Jag hade totalt glömt att jag gett en av mina katter en egen mapp och den låg ju givetvis hemma med stamtavlan i! Hjälp! Ingen hemma som kunde faxa den heller och på tok för många mil att åka tillbaka för att hämta den. Förklarade mitt dilemma och fick rådet att prata med sekretariatet om vad som kunde göra…

Sagt och gjort, jag knallade dit med andan i halsen och förklarade även där mitt problem, möttes där av en leende Jessica (AsKett´s) som sa har du klantat dig nu Camilla! Ja, det var faktiskt första gången jag åkt ifrån något så viktigt som stamtavlan, annars brukar det vara kaffetermosen som brukar stå kvar hemma.
Som tur var dök Åsa Hammarlund upp och lugnade mig och vid det laget mina trasiga nerver, hon sa bara, -Det är lugnt, skicka en kopia på stamtavlan så fort du kommer hem. Tur att hon kände igen mig sedan tidigare och att hon var en sån ängel!

Sedan var det ju dags att hitta sin bur och sätta upp burskynken och börja piffa till katterna. Utställningslokalen var rymlig med högt till tak och utrymmet mellan burraderna var gott tilltaget så vi slapp trängas med besökarna. I vår burrad träffade jag på Bengan från iFokus sidan och pratade lite med honom, alltid kul att få ett ansikte till inläggen på sidan. Träffade även senare på dagen Maria (Eklövet's) också det jätte trevligt. Dagen gick fort och man hann som vanligt inte titta på alla de katter man tänkt kolla in.

Utställningen gick för vår del mycket bra, vi fick våra cert, några bivar och en nominering plus 2 röster i panelen. Panelerna var så kallade gående paneler vilket i alla fall jag tycker är väldigt trevligt och inte så stressande för katterna. Det var många vackra katter att beundra och utställningen gick förvånansvärt fort, det var ju en kategori 2 utställning vilket gjorde att vi inte behövde vänta in några andra paneler. Mycket skönt faktiskt… redan vid 5 snåret var vi på väg att lämna Östkatten och Norrköping. Men vi kommer gärna tillbaka nästa år. Vill med detta tacka för en välordnad och trevlig utställning, kan varmt rekommendera den till er som inte varit där tidigare.

Jag hade ju tänkt fota lite under dagen men tyvärr kom inte kameran fram i tid och det blev mycket få bilder, men här kommer några i alla fall. Presenterar inte katterna vid namn för att förenkla lite.

Måste även berätta att det där fartguppet som vi flög över på vägen till utställningen, det var lika "osynligt" på hemvägen och vi fick oss en rejäl flygtur igen. Denna gång hade dock Margaretha inte någon kaffemugg i handen Skrattande

//Camilla Westh.

Relaterade länkar

Av: WesthKiowas

Datum för publicering

Mvh Camilla Glad

Besök gärna min hemsida S*WesthKiowa's Norska Skogkatter

Kattungar planeras!

Annons:
Bengan
2006-11-07 08:44
#1

Tackar för en trevlig artikel om Östkattens utställning.

Mvh Bengan

EddaM
2006-11-07 10:50
#2

Ja det var en trevlig artikel=)))

Kram Madde=)

Madeleine, ägd och uppfostrad av fem pälsklingar!

S*Luddhuvet´z

 

Frej
2006-11-07 11:28
#3

Nej Camilla, jag hade ingen kaffemugg!!!!  Men Bullen då??!! Hans sandlåda?!   Hi hi hi.Skrattande

RolfH
2006-11-07 11:58
#4

Tack Camilla för ett trevligt reportage :)

//RolfH

parlan
2006-11-07 12:49
#5

Trevlig läsning!!

Värka varit en lyckad dagSkrattande

Runsviks
2006-11-07 12:53
#6

Tack för en stunds trevlig läsningGlad

Annons:
SweetScarlet
2006-11-07 14:54
#7

Tack för trevlig läsning ,och jag kunde inte låta bli att skratta över guppet ni körde över både dit och hem :-)

Nenya
2006-11-07 15:41
#8

=) jo, du såg ju lite stressad ut där i incheckningen på morgonen
skönt att det gick bra att komma in i alla fall…

Det var en jättetrevlig utställning, lite trist att det var så väldigt trångt framför domarborden, men annars inget alls att klaga på.. 

Många vackra katter också.. o verkligen mängder med ragdolls!

WesthKiowas
2006-11-08 20:00
#9

Tack ska ni ha alla. Jo, det var sant, väldigt trångt framför domarborden. Om jag inte minns fel så satt stackars Bengan längst ut på kanten i sin burrad, mitt i smeten :)

Mvh Camilla Glad

Besök gärna min hemsida S*WesthKiowa's Norska Skogkatter

Kattungar planeras!

Bengan
2006-11-08 20:05
#10

#9 Jodå det gjorde jag, men det gick bra ändå. Jag tror min fru hade det svettigare som fick gå assistent för första gången. Det saknades assistener så hon fick ställa upp och gå hos Yan Rocha Folch.

Jag tror dock det hela avlöpte bra, men hon var nog väldigt nervös. Hon vill dock fortsätta med assistentandet (heter det så?) så det var nog ingen skräckupplevelse i alla fall.

Mvh Bengan

madelen_29
2007-01-15 12:44
#11

Det var en bra artikel…Jag var ochså till norrköping och jag älskar den utställningen..

mvh madde

catgirl
2007-01-15 13:25
#12

söta katter som man bara villKyss

Almies
2007-01-16 23:15
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#13

Jag hade förträngt det där med lådan, men det hade nog inte stackars Bullen…

Jag trodde att han blivit stor pojke och inte behövde gå på lådan under bilfärden till Dal. Det var bara det att han var livrädd för att ens gå i närheten av den! Tur att han har den färgen han har, med tanke på all kattsand han fick över sig!

Undrar när man kan ta en bild på en lugn och harmonisk Bulle i sin låda igen?

Men som sagt - det var en jättetrevlig dag i Norrköping!

Annons:
WesthKiowas
2007-01-17 00:19
#14

Ha ha!!! Stackars Bullen! Men det kan han gott ha, så som han brukar stinka när han envisas att gå på lådan när vi åker bil! Skrattande

Mvh Camilla Glad

Besök gärna min hemsida S*WesthKiowa's Norska Skogkatter

Kattungar planeras!

Upp till toppen
Annons: